Прагнемо. Діємо. Досягаємо.

Прес-релізи

21 квітня 2018

ОПЕРАЦІЙНІ РЕЗУЛЬТАТИ ЗА ТРИ МІСЯЦІ, ЩО ЗАКІНЧИЛИСЬ 31 БЕРЕЗНЯ 2018 РОКУ

Ovostar Union N.V. (WSE: OVO) (далі за текстом – “Компанія”), вертикально інтегрована холдингова компанія, один із провідних виробників яєць та яєчних продуктів в Україні, повідомляє про операційні результати своєї діяльності за перший квартал, що закінчився 31 березня 2018 року.

Станом на 31 березня 2018 року загальне поголів’я, так само як і поголів’я несучки, не перевищило показників минулого року і становило 7.7 та 6.5 млн голів відповідно.

Протягом звітного періоду обсяг виробництва яєць суттєво не змінився та склав 386 млн. шт. Обсяг реалізації збільшився на 24% та досяг 342 млн. шт., частково за рахунок трейдингових операцій в яєчному сегменті, обсяг яких становив 117 млн. шт. У той самий час обсяг експорту зріс на 68% та становив 138%, що дорівнює 40% загальних продажів в цьому сегменті. Середня ціна реалізації яєць зросла на 47% та становила 2.055 грн/шт.

За перший квартал 2018 року обсяг переробки яєць збільшився  на 40% у порівнянні із аналогічним періодом попереднього року та сягнув позначки 139 млн. шт.  Обсяг продажів сухих яєчних продуктів збільшився на 7% до 594 тон, з яких 379 тон (64% загального обсягу продажів) було експортовано, що на 13% більше, ніж у 1му кварталі 2017 року. Обсяг продажів рідких яєчних продуктів зріс на 51% та досяг 3 146 тон. Експорт в цьому сегменті збільшився майже у три рази та становив 1 472 тони (47% від загального обсягу продажів). Середня ціна реалізації сухих яєчних продуктів зросла на 17% у порівнянні із аналогічним періодом минулого року та становила 137.76 грн/кг; середня ціна реалізації рідких яєчних продуктів збільшилася на 26% та сягнула позначки 40.42 грн/кг.

Коментар Генерального Директора Компанії Бориса Бєлікова;

«Сприятлива кон’юнктура як на внутрішньому, так і на зовнішніх ринках, поряд із реалізацією стратегії органічного зростання та розвитку експортних ринків, дозволяють нам очікувати добрих фінансових результатів за 2018 рік»

Примітка: Всі ціни вказані без ПДВ

Інформуємо Вас…